Εταιρεία

Ιστορία γράφεις όταν η προσπάθειά σου χαρακτηρίζεται από αγάπη για αυτό που επέλεξες να κάνεις…

Το 1949 ήταν η αρχή…για μία από τις ιστορικότερες επιχειρήσεις στο χώρο εμπορίου Ζαχαρωδών στην ελληνική αγορά!

Γιορτάζουμε φέτος τα 70 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας μας!

Απόδειξη της ιστορίας μας είναι η συμπόρευση μαζί σας και οι άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και μας καθιέρωσαν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας.

Ακολουθούμε το όραμά μας για ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν στην Ευρωπαϊκή αγορά, μεγάλη ποικιλία, άριστη εξυπηρέτηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα του κάθε συνεργάτη μας.

  • Μεταφέραμε τις εγκαταστάσεις μας σε υπερσύγχρονους χώρους για την καλύτερη διαχείριση των προϊόντων και εξυπηρέτηση των παραγγελιών.
  • Παρουσιάζουμε πλήθος νέων προϊόντων σε κάθε σεζόν με στόχο την ανανέωση του ενδιαφέροντός σας και τη διαφοροποίησή σας.
  • Οι άνθρωποι της εταιρείας μας με προσήλωση έχουν βασική προτεραιότητα τους να ακούσουν τις ανάγκες σας ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.
  • Υποστηρίζουμε ενέργειες προσφοράς με κοινωνική ευθύνη.

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο, με δίκτυο συνεργατών, τοπικών εμπόρων και σημείων λιανικής πώλησης. Καταστήματα ζαχαροπλαστείων, εργαστηρίων ζαχ/κής, φούρνων, καφεκοπτείων, κάβες, οργάνωσης εκδηλώσεων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, mini-markets και με κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αξίες, η επιτυχημένη συνεργασία δικαιώνει τους κόπους και τις επιλογές και των δύο πλευρών.

Και φέτος όπως κάθε χρόνο σας προτείνουμε πάνω από 50 νέα προϊόντα για να ανακαλύψετε!

Η ομάδα της Αλ. Παράσχου & ΣΙΑ ΟΕ

Νέες γεύσεις, Νέα προϊόντα

Γνωρίστε όλα τα νέα μας προϊόντα, επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές!

Menu